2114075051 Λ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα pkyrmizoglou@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Παναγιώτης Σ. Κυρμίζογλου | Στρατιωτικός Ιατρός - Πλαστικός Χειρούργος Αθήνα

Σε όλες  τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου οι άνθρωποι δεν διστάζουν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους πλαστικό χειρούργο. Όπως πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τον ψυχολόγο τους υπάρχουν και άλλοι που αντί για μία ομιλιτική συνεδρία έχουν την ανάγκη να προβούν σε κάτι πιο άμεσο όπως μία επέμβαση στο πρόσωπο ή το σώμα τους. Η κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Σ. Παναγιώτη μπορεί να εγγυηθεί για ένα αποτέλεσμα άρτιο που θα βελτιώνει την εμφάνιση χωρίς το παραμικρό ίχνος παρενέργειας. 

Η χειρουργική πλαστική διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επεμβάσεων και μέσω αυτής μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν σε έναν άνθρωπο. Προβλήματα τα οποία δημιουργούντε μετά από ένα ατύχημα, από διάφορες γενετικετικές κακομορφίες, το πέρας κάποιας βαριάς ασθένειας (πχ καρκίνος) ή και πιο απλά από κάποιο έγκαυμα ή κάποια διόγκωση μιας ελιάς στο σωμα μας. Η επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής χωρίζεται σε 2 κύριες κατηγορίες την αισθητική πλαστική χειρουργική και την επανορθωτική πλαστική χειρουργική. 

H αισθητική πλαστική χειρουργική μπορεί να συντελέσει στην βελτίωση της εμφάνισης ενός ατόμου, στην μεγάλη αύξηση της αυτοπεποίθησής του. Με αυτόν τον τρόπο ένα άτομο μπορεί να ανέβει ψυχολογικά, να μάθει να αγαπάει τον ευατό του ξανά και να κατακτήσει ότι ακριβώς ονειρευόταν. 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Η κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Σ. Κυρμίζογλου παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με μία μεγάλη γκάμα αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων με πολύ οικονομικές λύσεις για όλους. Πιο αναλυτικά :
   
   
 
  Face Lifting
  Βλεφαροπλαστική
  Αυξητική Στήθους
  Γυναικομαστία
  Ρινοπλαστική
  Κοιλιοπλαστική
  Λιποαναρρόφηση
  Ωτοπλαστική
  Πωγωνοπλαστική
  Χειλοπλαστική
  Αυξητική ζυγωματικών
  Lifting Μηρών
  Μαστοπηξία
 
   
  Όλες οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται από τον πλαστικό χειρούργο Παναγιώτη Κυρμίζογλου μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό στο σύγχρονο περιβάλλον της κλινικής μας στους Αμπελόκηπους στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 18.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ
Αποτελείται από ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον για μια μεγάλη γκάμα πλαστικών επεμβάσεων, εξειδικευμένο προσωπικό και πολλά πακέτα ολοκληρωμέων , για το πρόβλημα σας, λύσεων να επιλέξετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Παναγιώτη και χωρίς άγχος να μας εκφράσετε τις ανησυχίες σας ώστε εμείς να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη...