2114075051 Λ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα pkyrmizoglou@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
Παναγιώτης Σ. Κυρμίζογλου | Στρατιωτικός Ιατρός - Πλαστικός Χειρούργος Αθήνα

Γενικά η πλαστική χειρουργική θεωρείται από τον περισσότερο κόσμο σαν μια ειδικότητα που ασχολείται αποκλειστικά με την αισθητική, δηλαδή την ομορφιά και γενικώς με ζητήματα στο σώμα τα οποία δεν αποτελούν κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά σχετίζονται με την βελτίωση της εξωτερικής εικόνας του σώματος. 

Αυτή η πεποίθηση, όχι μόνο παραπληροφορεί και αποθαρρύνει κάποιον από το να κάνει μια αλλαγή που θέλει ο ίδιος στο σώμα του, αλλά δεν είναι και αληθινή αφού η επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής δημιουργήθηκε αρχικά για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας που αφορούν παθήσεις αυτοάνοσες ή προκληθείσες από κάποιο ατύχημα. Το αντικείμενο της πλαστικής χειρουργικής είναι τεράστιο σε εύρος και αναπτύσσσεται συνεχώς και βοηθάει ολοένα και περισσότερα άτομα να νιώσουν καλύτερα με τον ευατό τους εφόσον το αποφασίσουν οι ίδιοι. 

Ο πλαστικός χειρούργος με την χρήση της επανορθωτικής χειρουργικής έχει την δυνατότητα να δώσει λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που άλλοι ιατροί αδυνατούν να επιλύσουν. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Η κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Σ. Κυρμίζογλου παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με μία μεγάλη γκάμα επανορθωτικών χειρουργικών επεμβάσεων με πολύ οικονομικές λύσεις για όλους. Πιο αναλυτικά :
   
   
 
  Διόρθωση Δυσμορφιών
  Εγκαύματα
  Αποκατάσταση Μαστού
  Διόρθωση Ουλών
 
   
  Όλες οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται από τον πλαστικό χειρούργο Παναγιώτη Κυρμίζογλου μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό στο σύγχρονο περιβάλλον της κλινικής μας στους Αμπελόκηπους στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 18.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ
Αποτελείται από ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον για μια μεγάλη γκάμα πλαστικών επεμβάσεων, εξειδικευμένο προσωπικό και πολλά πακέτα ολοκληρωμέων , για το πρόβλημα σας, λύσεων να επιλέξετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Παναγιώτη και χωρίς άγχος να μας εκφράσετε τις ανησυχίες σας ώστε εμείς να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη...