2114075051 Λ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα pkyrmizoglou@yahoo.gr
 
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Παναγιώτης Σ. Κυρμίζογλου | Στρατιωτικός Ιατρός - Πλαστικός Χειρούργος Αθήνα


Ο Κυρμίζογλου Παναγιώτης είναι πλαστικός χειρούργος και παρέχει υπηρεσίες  αισθητικής χειρουργικής, επανορθωτικής χειρουργικής αλλά και θεραπείες laser και ομορφιάς με εγγυημένα αποτελέσματα. Ο κύριος Κυρμιζόγλου είναι άριστος επιστήμονας, βραβεβευμένος πλαστικός χειρούργος ο οποίος παρέχει όλες τις υπηρεσίες αισθητικής με ασφάλεια αλλά και σε πολύ οικονομικά πακέτα. 

Στην κλινική μας θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει λύνοντας κάθε σας απορία σχετικά με πιθανά θέματα του σώματος σας αλλά και να σας εξηγήσει πως λειτουργούν οι επεμβάσεις και οι θεραπείες που διενεργούνται από τον πλαστικό χειρούργο και διευθυντή της κλινικής Κυρμίζογλου Παναγιώτη. Επίσης η κλνική μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα που χρειάζονται για τις επεμβατικές και τις θεραπευτικές μεθόδους που χρησιμοποιεί. 

Με μια επίσκεψη στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Κυρμίζογλου,  μπορείτε να συζητήσετε από κοντά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και ο ιατρός να σας προτείνει την λύση που χρειάζεστε. Θα μας βρείτε στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 18 στους Αμπελόκηπους στο κέντρο της Αθήνας. 

 
 
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Με την αισθητική χειρουργική θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση και θα δημιουργήσετε την εικόνα που πάντα θέλατε για εσάς.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Με την επανορθωτική χειρουργική έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσμορφία του σώματος σας.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Οι θεραπείες laser και ομορφιάς βοηθούν στην ανανέωση και την φρεσκάδα του προσώπου και του σώματος σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Ελάτε στην κλινική μας να συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας με εξειδικευμένους ανθρώπους και εμείς θα σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Παναγιώτη και χωρίς άγχος να μας εκφράσετε τις ανησυχίες σας ώστε εμείς να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη...