2114075051 Λ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα pkyrmizoglou@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER
Παναγιώτης Σ. Κυρμίζογλου | Στρατιωτικός Ιατρός - Πλαστικός Χειρούργος Αθήνα

Οι θεραπείες laser αποτελούν μια πολύ σημαντική λύση σε μια πληθώρα προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας. Από μια απλή αποτρίχωση, μέχρι την διόρθωση ουλών και ραγάδων, το laser μπορεί με επώδυνο και ασφαλή τρόπο να σας χαρίσει ένα αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίας τεχνολογίας laser, τα οποία χειρίζονται εξειδικευμένοι άνθρωποι, η κλινική του Παναγιώτη Κυρμίζογλου προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων θεραπειών laser για να δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι θεραπείες laser αποτελούν την αμεσότερη και ουσιαστικότερη λύση για την αποτρίχωση μέρος ή και ολόκληρου του σώματος, για διάφορες θεραπείες αντιγήρανσης, για διόρθωση ουλών, για διόρθωση ραγάδων, για διόρθωση λεκέδων και πανάδων αλλά και για την αντιμετώπιση των ευρυραγγειών. Τέλος μια θεραπεία laser μπορεί να αφαιρέσει με απόλυτη επιτυχία ένα ανεπιθύμητο τατουάζ.


 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Η κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Σ. Κυρμίζογλου παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με μία μεγάλη γκάμα θεραπειών laser με πολύ οικονομικές λύσεις για όλους. Πιο αναλυτικά :
   
   
 
  Αποτρίχωση με Laser
  Πόδια
  Πρόσωπο
  Σώμα
  Αντιμετώπιση Χαλάρωσης
  Θεραπείες Αντιγήρνασης (Επεμβατικές)
  Θεραπείες Αντιγήρανσης (Μη Επεμβατικές)
  Γεροντικές Κηλίδες
  Διόρθωση Ουλών
  Διόρθωση Ραγάδων
  Ευρυραγγείες
  Αφαίρεση Τατουάζ
  Κρυολιπόλυση
  Λεκέδες - Πανάδες
   
  Όλες οι θεραπείες laser γίνονται από τον πλαστικό χειρούργο Παναγιώτη Κυρμίζογλου μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό στο σύγχρονο περιβάλλον της κλινικής μας στους Αμπελόκηπους στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 18.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ
Αποτελείται από ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον για μια μεγάλη γκάμα θεραπειών laser, εξειδικευμένο προσωπικό και πολλά πακέτα ολοκληρωμέων , για το πρόβλημα σας, λύσεων να επιλέξετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Παναγιώτη και χωρίς άγχος να μας εκφράσετε τις ανησυχίες σας ώστε εμείς να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη...