2114075051 Λ. Κηφισίας 18, Αμπελόκηποι, Αθήνα pkyrmizoglou@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Παναγιώτης Σ. Κυρμίζογλου | Στρατιωτικός Ιατρός - Πλαστικός Χειρούργος Αθήνα

Οι θεραπείες ομορφιάς αποτελούν μια αξιόπιστη λύση φρεσκάδας και ανανέωσης για το πρόσωπο, για οποιοδήποτε σημείο του σώματός μας ή ακόμα και για ολόκληρο το σώμα μας. Η καθημερινότητα, τα πολλά άγχη, η καθιστική ζωή αλλά και η κακή διατροφή είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που θα επηρεάσουν αρνητικά το σώμα μας με σημάδια που δεν μας αρέσουν και τόσο όπως ρυτίδες στο πρόσωπο κυταρίτιδα σε εμφανή σημεία και άλλα πολλά.

Με τις σύγχρονες κλινικές μεθόδους για τις θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος, στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Κυρμίζογλου, σας εγγυώμαστε για αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν για καθαρό πρόσωπο από ρυτίδες και σώμα από κυτταρίτιδα και διάφορα σημάδια άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 


 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η κλινική του πλαστικού χειρούργου Παναγιώτη Σ. Κυρμίζογλου παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων με μία μεγάλη γκάμα θεραπειών ομορφιάς με πολύ οικονομικές λύσεις για όλους. Πιο αναλυτικά :
   
   
 
  Botox
  Peeling
  Διόρθωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ
  Ενέσιμες θεραπείες γύρω από τα μάτια
  Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP
  Μεσοθεραπεία Προσώπου
  Μεσοθεραπεία Σώματος
 
   
  Όλες οι θεραπείες ομορφιάς γίνονται από τον πλαστικό χειρούργο Παναγιώτη Κυρμίζογλου μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό στο σύγχρονο περιβάλλον της κλινικής μας στους Αμπελόκηπους στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 18.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ
Αποτελείται από ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον για μια μεγάλη γκάμα θεραπειών ομορφιάς, εξειδικευμένο προσωπικό και πολλά πακέτα ολοκληρωμέων , για το πρόβλημα σας, λύσεων να επιλέξετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική του πλαστικού χειρούργου Κυρμίζογλου Παναγιώτη και χωρίς άγχος να μας εκφράσετε τις ανησυχίες σας ώστε εμείς να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη...